Mock Duck med det hele
Jule mad skal der til. For første gang har jeg år prøvet at lave "Mock Duck". Det blev ret godt og selv min mand kunne lide det, og sagde han sagtens kunne spise det igen.

Mock Duck
2 personer
Hele retten tager ca 1 time at lave, hvor af 30 min er bagetid
Ingredienser:
1 dåse Mock duck (jeg fandt det i min lokale asian foodstore
Rapsolie
2 tsk sojasovs
1 tsk paprika
1 tsk merian
1 tsk timian
1 tsk oregano
salt og peber
Tilbehør:
kogte kartofler, rødkål, brun sovs og mit nye sundere alternetiv til brunede kartofler, sweet potato kugler :) Dem lavede jeg ved at bruge en "melon kugle ske" aner ikke hvad den hedder, men den ses her:

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 160 grader varmluft
Dræn vandet fra Mock ducken og tør den i køkkenrulle for at få det overskydene væske af.
I en skål blander du, 1 spsk olie sammen med, sojasovs og alle krydderierne, smag til med salt og peber.
Vende Mock ducken rundt i marinaden og stil den til side. i mens kan du forberede tilbehøret.
Kom Mock Ducken over i et ildfastfad, og bag den i ovnen i 30 min.
Mens den er i ovnen kan resten af tilbehøret tilberedes og bordet kan dækkes.
Tip: skal retten være endnu sundere kan den serveres med en raw rødkålssalat med æbletern og valnødder.