Nem pasta ret med grønkål
Der er flere dage, jeg ikke gider at lave mad. Jeg gider heller ikke give en bondegård, for usund takeaway. Derfor er jeg fan af nemme retter.
Pasta med grønkål
4 personer - eller til 2 personer med en rest til madpakken
Hele retten tager 20 minutter at lave.
Ingredienser:
1/2 pose tørret pasta
olie til stegning
1 stort hakket løg
2 fed hvidløg
250 g frisk grønkål (det færdig hakket/skyldet i pose)
250ml soya fløde
Smag til med:
slat/peber
Chili flager
Gærflager
Tilbehør:
Drys frisk salat (det du lige har i køleskabet) og friske tomater, ud over den færdige ret.
Fremgangsmåde:
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
I mens varmes olie i en pande, steg løg blanke på panden. til sæt hvidløg og grønkål og steg i et par minutter til kålen bliver lidt sprød.
Efter ca. 10-15 min tilsættes "fløde". Når "fløden" simre let, tilsættes den færdig kogte og nu drænet pasta.
Lad det simre et par minutter til retten virker let creamet, smag til med salt, peber og chili.
Drys retten med dine ynglings gærflager, salat og tomater.
Tip: anvend eventuelle rester dagen efter, i et pitabrød med ærter og majs.